Toinen turnaus

Alkusarjan toinen turnaus pelattiin 28.10. Vaajakoskella.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui toijalalainen TFT ja pelistä tuli YPAlle varsinainen maalijuhla.

YPA - TFT 13-0

Tämä peli oli sarjaa "pakko hoitaa alta pois". Ensimmäisten muutaman minuutin aikana pysyteltiin vielä maalittomassa 0-0 tilanteessa, mutta sitten repesi. YPA iski neljässä minuutissa neljä maalia ja johti hetkessä 4-0! Kun YPAn pojat tekivät erän loppupuolella vielä kolme maalia, oli tilanne 1. erän jälkeen varsin selvän tuntuisesti 7-0 YPAlle!

Toisessa erässä sama tahti jatkui. YPA iski maaleja sellaisella tarmolla että erän lopussa tilanne oli jo 13-0. Peli keskeytettiinkin maalieron vuoksi kahden erän jälkeen ja näin ollen lopputulos oli YPAn komea 13-0 murskavoitto! Varsinainen maalintekoharjoitus oli tämä peli...

YPA - KoSby 4-3

Päivän toinen YPAn peli oli Nokialta olevaa KoSby 06:ta vastaan. Se oli ennakolta ensimmäistä huomattavasti tasaisempi vääntö. Sen että kyseessä on 06 joukkue ei pidä antaa hämätä. Kyseessä on kova porukka.

Ja tasainen pelistä tulikin. YPA oli kuitenkin niskan päällä ja varsinkin alussa YPA painosti selvästi. Vastustaja kuitenkin onnistui tekemään pelin ensimmäisen maalin, mutta YPA tasoitti pian ja teki johtomaalinkin. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne olikin niukka 2-1 YPAn johto. Toisessa erässä KoSby tasoitti onnekkaasti YPAn omalla maalilla tilanteeksi 2-2. Vaikka YPAn peli tämän jälkeen hetkeksi hieman sekosikin, niin pojat saivat pian rivit suoriksi ja menivätkin 3-2 ja 4-2 johtoon eikä päästäneet vastustajaa enää edes rinnalle. KoSby kuitenkin kavensi tilanteeksi vielä 4-3. Lopussa YPA  joutui vielä alivoimalle, mutta puolustus piti ja tuloksena oli hieno 4-3 voitto!

Pojat ovat nyt pelanneet sarjan alkulohkossa neljä peliä (eli kaksi kolmasosaa peleistä) ja voittaneet ne kaikki maalieron ollessa komea +25 (luku on epävirallinen).

Alkulohkossa on YPAlla vielä jäljellä kaksi peliä, jotka pelataan 12.11. Toijalan turnauksessa.