Kauden ensimmäinen sarjaturnaus

Sarja avattiin 14.10. Nokialla.
Jälleen  on pelejä tiedossa pitkälle kevääseen ja toivottavasti tämä kausi sujuu paremmin kuin edellinen.

Alku ainakin oli vakuuttava. Ensimmäisesasä pelissä vastaan asettui O2 Jyväskylä Valkoinen. Pelin alku oli ihmeellinen; vastustaja hallitsi ensimmäiset minuutit, mutta YPA teki melkein jokaisesta hyökkäyksestään maalin. Tilanne olikin muutamassa minuutissa YPAlle jo 4 - 0! Kun YPA teki erässä vielä yhden maalin, oli tilanne meidän pojille selvä 5 - 0 johto ensimmäisen erän jälkeen. Alusta huolimatta, erä olikin YPAn.

Toisessa erässä pelitilanteet tasoittuivat ja vastustaja jopa voitti erän maalein 2 - 3 ja kahden erän jälkeen tilanne olikin 7 - 3 YPAlle.

Kolmas erä oli taas YPAn. Pojat lisäsivät pökköä pesään ja tuloksena oli hieno 11 - 4 voitto.

Toinen peli oli noin tunnin kuluttua edellisen päättymisestä ja vastassa oli parkanolainen SBT PaPo.

YPAN poikien päiväunet taisi vähän venähtää, sillä pojat aloittivat pelin kuin unessa ja vastustaja johti ensimmäisen erän jälkeen 3 - 0.

Toisessa erässä pojat heräsivät ja kahden erän jälkeen tilanne oli jännittävästi tasan 3 - 3.

Kolmannessa erässä joukkue pelasi omalla tasollaan ja jo erän alussa tulikin YPAn johtomaali 4 - 3 ja vastustajan selkäranka taisi katketa heidän 5 - 3 omaan maaliin. YPA vielä kaunisteli numeroita ja lopputulos 8 - 4 kertoo tämän hetkisestä tasoerosta joukkueiden välillä.

Kaiken kaikkiaan sarjakauden aloitus oli  tuloksellisesti erittäin hyvä. Vielä kun tuollaiset "nukkumiset" saadaan karsittua pois...